Om oss

Ulset AS har vært leverandør av hårpleie-artikler, til det norske frisørmarked, siden 1994. I 1998 startet Ulset AS opp med distribusjon av Farouk Systems BioSilk og CHI produkter.  Siden overtakelse av BioSilk og CHI fant sted, har Ulset AS også jobbet mot en grønnere og renere hverdag for norske frisører.  Flere av Farouk Systems kjemi-produkter har vært på Positivlisten, til Grønn Frisør, i en årrekke, og flere andre har kommet til....
 
I vår streben etter å være med på utviklingen av en grønnere og sunnere hverdag for norske frisører, startet også Ulset AS, høsten 2014, opp med distribusjonen av den grønneste hårpleieserie til barn, som finnes i dagens marked, nemlig; - eco.kid. 
I tillegg har man også i 2015 inngått et samarbeid om distribusjon av en av nordens allers fremste primus motorerer av "grønne" produkter, - Zenz Organics produsent Anne Sophie Willumsen.

Ulset AS også alt av rekvisita produkter. Av elektriske varmeverktøy distribuerer vi selvfølgelig ved Farouk Systems CHI produkter, som i en årrekke har vært svært annerkjent blant norske frisører.  I tillegg har vi også høsten 2015 startet opp distribusjon av en av markedets ledende magasiner, til frisører, - Highlights og And Men. 

Vi har stor tro på vårt svært miljøvennlige profil og brede produktspekter er interressant for norske frisører og forbrukere. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å bli en del av denne utvikling!

med vennlig hilsen

Stig Ulset
Daglig leder

Ulset AS